Wandeling tijdens de challenge in 2021.
Wandeling tijdens de challenge in 2021. Foto: Bas van de Goor Foundation

Maak ‘n start met wandelen

Algemeen

HUISSEN - Dit is het moment om een start te maken met wandelen. De Nationale Diabetes Challenge gaat binnenkort van start. Dit is een twintig weken durend wandelprogramma van de Bas van de Goor Foundation. Samen wekelijks wandelen in de buurt is goed voor je gezondheid en daarnaast nog gezellig.

Op woensdag 11 mei starten de eerste gezamenlijke wandelingen in Huissen. We houden rekening met ieder wandelniveau. Het is daarom niet erg als u (nog) niet zo ver kunt lopen. Samen trainen we voor een wandelafstand van 3, 5 of voor de fanatieke lopers 10 km.

Wandel startlocaties: MC Polseweg, Polseweg 17, Huissen (tijdstip volgt) en  MC Loovelden, Plaza 4, Huissen (16.00 uur)

Je wandelt samen met de praktijkondersteuners van de huisartspraktijken en mensen uit je buurt. Deelname (inclusief een t-shirt!) kost 5,50 euro. We sluiten de Nationale Diabetes Challenge feestelijk af, dit jaar doen we dit met ongeveer 4000 andere wandelaars vanaf het Gelredome in Arnhem!

Meer weten?

Op woensdagavond 20 april verzorgt Herstelcirkel Huissen een informatiebijeenkomst over Diabetes. Op deze avond, vanaf 19.30 uur, delen we meer informatie over de challenge, aan het eind is er de mogelijkheid om vragen te stellen. Deze bijeenkomst is in De Zandse Kerk Huissen, Van Wijkstraat 33. Iedereen die interesse heeft is welkom. Meldt u aan voor de bijeenkomst door te mailen naar herstelcirkelhuissen@outlook.com of bellen naar 06 53695122.

Direct inschrijven voor de challenge: www.nationalediabeteschallenge.nl of via Sport- & Cultuurcoach Quint van de Ven: 06 13966536, info@lingewaardinbeweging.nl.