Gerrit Jeurissen Award verzet naar najaar

Algemeen

HUISSEN - Wegens omstandigheden zal de Gerrit Jeurissen Award 2022 verzet worden naar het najaar. Oorspronkelijk stond de uitreiking van de Award gepland op 19 april. Dit betekent dat inzenden nog mogelijk is. 

Heeft jouw vereniging of stichting een goed idee, maar ontbreken de financiële middelen? Dien dan een aanvraag in voor de 7e editie van de Gerrit Jeurissen Award. Wie weet maakt jouw vereniging of stichting dit jaar kans op 3.000 euro.

Inzenden nog mogelijk!

Kan jouw vereniging of stichting nog wel wat financiële hulp gebruiken? Je kunt een aanvraag indienen op het gebied van kunst, cultuur, sport, natuur of maatschappelijk welzijn in gemeente Lingewaard en omstreken. De drie beste initiatieven ontvangen een bedrag van 3.000 (1e prijs), 1.500 (2e prijs) of 500 euro (3e prijs). Ook is er een publieksprijs van 250 euro beschikbaar gesteld door ONS Accountants en Belastingadviseurs.

“Maak kans op 3.000 euro voor jouw vereniging of stichting in Lingewaard. Graag ontvangen wij jouw aanvraag uiterlijk 1 september 2022. De uitreiking van de Award zal in het najaar 2022 plaatsvinden. De genomineerde prijswinnaars dienen tijdens de uitreiking een korte publieke presentatie te geven.”

Gerrit Jeurissen Award

De Gerrit Jeurissen Award is een initiatief van Stichting Gerrit Jeurissen Fonds. Deze award wordt vanaf 2014 toegekend aan initiatieven met een sociale en/of ideële strekking ten behoeve van het algemeen maatschappelijk belang in de gemeente Lingewaard. De stichting is opgericht door wijlen Gerrit Jeurissen. Zie ook www.gerritjeurissenfonds.nl.