Inzamelactie Oekraïne.
Inzamelactie Oekraïne. Foto: Ineke Goris

Kom zingen bij dameskoor Just do It!

Algemeen

GENDT - “Weet u hoe prettig en gezond het is om in een enthousiast dameskoor te zingen? Voeg de daad bij het woord bij ‘Just do it’ kan iedereen het leren.”

“Hoewel plezier in het zingen voorop staat, willen we ook goed voor de dag komen en vooruitgang boeken voor optredens! Er wordt serieus gezongen en geoefend. Onze insteek is: Iedereen kan zingen of kan het leren. De repetities zijn op de woensdagavond in basisschool De Vonkenmorgen, Schoolstraat Gendt.”

Sociale activiteiten binnen de Gendtse gemeenschap pakken we als koor op zoals: ondersteuning van de huidige actie voor Oekraïnse  vluchtelingen, het jutten langs de uiterwaarden, klaarstaan voor de Gendtse samenleving zoals vorig jaar met het naaien en rondbrengen van mondkapjes.

“Ons repertoire bestaat uit pop, rock, folksongs maar ook klassieke nummers zoals Lady Gaga, Freek en Susan, Acda & de Munnik, Bon Jovi en Paul Simon. We zingen 2- en 3-stemmige nummers. Hierbij worden we op de piano virtuoos begeleid door onze jonge pianist Jochem Macaré.
Het dameskoor (leeftijdsopbouw tussen 35 en 70 jaar) wordt geleid door onze enthousiaste dirigente, Debby Saft. Het aantal leden schommelt tussen 20 en 24 en komt uit Gendt en omgeving.

Onder de koorleden heerst een gezellige sfeer en er is respect en waardering voor elkaar. We openen en sluiten het seizoen altijd af met een activiteit. Ieder lid draagt een steentje bij en heeft een taak binnen het koor.
Interesse? Neem contact op met Agnes Janssen (0481 424926, mobiel 06 13441112) voor het vrijblijvend bijwonen van een repetitie.”