Pumptrack Gendt.
Pumptrack Gendt. Foto: Hennie van Diest

Sport- & Beweegplatform!

Algemeen

LINGEWAARD - Met wie kom jij in beweging? Ga naar: lingewaardinbeweging.nl, meer dan 90 sport & beweegclubs laten zich aan jullie zien! Het voorjaar is een mooi moment om in beweging te komen. De clubs laten zich van hun beste kant zien met verschillende beweegactiviteiten. Via de website blijf je van alles op de hoogte.

In de agenda vind je alle aankomende evenementen. De wielerclub ’t Verzetje organiseert voorjaarstrainingen voor beginnende wielrenners, de Batouwe heeft iedere zondag een kidsclub waar kinderen gratis kennis maken met het spel. In juni staat Lingewaard in het teken van het volleybal met diverse toernooien: onder andere het scholen-, bedrijven- en kersenfeesttoernooi.

Blijf op de hoogte van alles wat sport & beweegt. Zo is Lingewaard ‘host city’ van het Puerto Rico damesvolleybalteam tijdens het WK, zijn ze in Gendt bezig met een sportzone om Poelwijklaan veilig te maken en maakt de Huissense buitenspeeldag bekend dat weer terug zijn met een event.

Wist u dat Tv Huissen gratis Padel clinics organiseert? Dat is nog niet alles! Lingewaard in Beweging maakt prachtige beelden. In uitgelicht kunt u terugkijken op evenementen zoals het tennistoernooi in Haalderen.

Ook voor leden en bestuurders in de sport is de site interessant. We delen informatie over onder andere het sportbeleid. Neem een kijkje en verbaas je over wat er in Lingewaard te doen is. Je kunt zoeken op jouw kern: Angeren, Bemmel, Doornenburg, Gendt, Haalderen en Huissen!

Heb je een vraag, mail naar: info@lingewaardinbeweging.nl. Mis je jouw club? Maak samen met je bestuur een pagina aan op de site!