Burgemeester Kalfs nam het pakket sportief in ontvangst.
Burgemeester Kalfs nam het pakket sportief in ontvangst. Foto: Giny Janssen

Fietspakket voor burgemeester Kalfs

Algemeen

ANGEREN - Platform Angeren heeft op woensdagmiddag 13 april burgemeester Kalfs en het nieuwe bestuur van wethouders welkom geheten middels een uniek fietspakket met een fietsroute door Angeren. Platform Angeren vraagt middels de fietsroute aandacht voor de knelpunten in het dorp.

Na alle positieve energie die het platform er in hun vrije tijd heeft ingestoken zien zij geen positieve veranderingen. Waar is de sprankel, veiligheid en gezelligheid gebleven in Angeren?

In het pakket zat naast een fietsroute met foto’s onder andere een bel om de ‘noodbel’ mee te luiden. Energiedrank om met nieuwe ‘energie’ naar ons kleine dorp te kijken. Een ‘Snelle Jelle’ voor de snelheid en de actie. Een zweetbandje voor het zebrapad, om daar met bloed, ‘zweet’ en tranen, over te steken.
Platform Angeren is het vertrouwen, na alle niet nagekomen toezeggingen, kwijt. Ze begrijpen dat bepaalde ideeën en veranderingen, geld en tijd kosten. Maar dit keer verwachten ze een plan met toezeggingen die ook uitgevoerd gaan worden. Uiteraard denkt het platform graag mee om er samen een vriendelijk, mooi groen Angeren van te maken, zoals hun dorpsgenoten dat ook willen!

“Zin gekregen om met een klein groepje bewoners Angeren groen, veilig en gezellig te maken? Meld je aan bij platformangeren@gmail.com en denk met ons mee!”