Koningsspelen in Bemmel, kom diverse sporten proeven

Algemeen

BEMMEL - Een voorproef op Multi sportief, dat is wat tijdens de koningsspelen gaat plaatsvinden. Multi sportief is een project wat op 1 september 2022 gaat starten. Een lidmaatschap waarbij je maar liefst acht verschillende sporten kan beoefenen. Het doel is om kinderen breed motorisch op te leiden en alle smaken van sport te leren kennen. 

We beginnen met een pilot met verenigingen in Bemmel, maar hopen snel richting overige kernen te gaan. Hoe tof is het om binnen een aantal jaar vele sporten te proberen om straks tot een goede keuze te komen welke je het allerleukste vindt!

Bij MHC Bemmel 800 (Ressensestraat 30c, Ressen) vindt op woensdag 27 april 2022 de Koningsspelen plaats voor alle basisschoolleerlingen. Iedereen t/m 12 jaar is welkom van 10.00 uur tot 12.00 uur. In samenwerking met Multi Sportief wordt deze sportieve ochtend georganiseerd. We geven clinics in 4 rondes dus kan je 4 verschillende sporten beoefenen die dag. De volgende sporten zijn de 27e aanwezig: basketbal, dansen, judo, tennis, hockey, volleybal, tafeltennis en rugby. Haal je plezier en talenten te voor schijn.

Natuurlijk ben je enthousiast geworden! Aanmelden? Dat kan via de volgende link; https://www.sjorssportief.nl/activiteit/250250/koningssportdag-bemmel-2022. We zien je graag op 27 april! Meer informatie bij Thijs Sloot, 06-82336027, t.sloot@swlingewaard.nl.