Ingezonden brief

Schouderklopje

Ook ik had een paasbrood gekocht en was er met smaak twee sneetjes, met roomboter, van het nuttigen terwijl ik jouw stukje in het Gemeentenieuws van 12 april j.l. las.
Om in jouw taal te spreken: “wat ben jij een klein zielig mannetje”.
Jaarlijks organiseren de Gentenarren in samenwerking met de Gemeente en SWL het vrijwilligersgala voor vrijwilligers van Lingewaard als bedankje voor hun inzet voor de gemeenschap. Omdat er zoveel vrijwilligers zijn en er maximaal 350 personen in de zaal kunnen nodigen wij bij toerbeurt, in overleg met de gemeente, de diverse groepen uit voor een avond met een drankje en een hapje en waar vrijwilligers voor vrijwilligers een prachtige show op het toneel voorschotelen.

Helaas kon door de corona-epidemie het gala de afgelopen twee jaren geen doorgang vinden. Om toch de vele vrijwilligers te bedanken is het idee ontstaan van de pin met begeleidende kaart zoals jij die ook hebt ontvangen; bedankt voor jouw inzet Sjaak.
Blijkbaar is 'het trieste zooitje' niet bij jou in goede aarde gevallen en heb je het in de la geknikkerd, fijn.
Voor de goede orde, het kan mij niets schelen waar jij deze geste hebt gelaten. Al zou jij hem in je …… hebben gestopt, prima.

Gelukkig hebben wij enorm veel positieve reacties mogen ontvangen. Vrijwilligers van Lingewaard, zonder uw inzet voor de gemeenschap zou het niet zo prettig leven zijn in Lingewaard, Bedankt.

André Hetem

p.s. Sjaak, informeer eerst even welke wethouder bij deze actie betrokken was voordat je onzin schrijft. In deze was Aard Slob de mede inspirator. Bedankt Aart.