Woodstock band. (foto: Richard Smits)
Woodstock band. (foto: Richard Smits) Foto: Richard Smits

Koningsnacht/Koningsdag tribute bands bij De Buitenpoort Huissen!

Deep Purple, Whitesnake en Woodstock

HUISSEN - De Woodstock Tribute Band is een achtmansformatie, die het overgrote deel het Woodstock repertoire live ten gehore brengt. En dat doen ze op zo’n wijze dat het verschil met het origineel nauwelijks te horen is en dat is bijzonder, erg bijzonder. Zeker als je je realiseert dat de verschillen tussen de originele bands enorm zijn. 

Probeer maar eens muziek van Janis Joplin, Santana, The Who, Jimi Hendrix, The Band en vele anderen op een hoog niveau te spelen. De Woodstock Tribute Band doet dat schijnbaar moeiteloos. Het is dan ook niet voor niets dat deze een van de meest gevraagde tributebands van Nederland is. De musici brengen het publiek terug naar de flowerpowertijd met love, peace and happines (de jaren zestig en zeventig) en dat hebben wij nu wel nodig. Vooraf, tussendoor en achteraf zal dj Kinki Sminki de lekkerste muziek laten horen. Het plein voor De Buitenpoort is vanaf 13.00 uur open. Entree: vrij! Bij mooi weer buiten, anders binnen.

De avond voor Koningsdag is bij/in De Buitenpoort al jarenlang het podium voor lekkere rock. Geen avond voor tere zieltjes. Dit jaar maar een band, maar wel avondvullend. 'Deep White' met het beste van Deep Purple en Whitesnake. Twee muzikale vrienden: de een die de gitaarriffs van Sykes, Vai en Blackmore niet schuwt, de ander die kan schreeuwen als Gillan en blèren als Coverdale, stonden aan de wieg van deze band die de grootste kneiters van zowel Deep Purple als Whitesnake speelt. De zesmansformatie ragt in twee sets onder meer Smoke on the water, Black Night, Woman from Tokyo, Mistreated, Child in time, Fool for your loving, Stormbringer, In the still of the night, Sweet talker en Here I go again er door heen. En wie weet ook nog bekende stevige feestnummers van ACDC, Europe en Van Halen als toegift. DJ support Kinki Sminki.

Komt het zien en vooral horen, als je durft! Op dinsdag 26 april. De zaal is om 20.00 uur open. Aanvang circa 21.00 uur. Kom dus op tijd, want dit wil je niet missen. Tickets: 7,50 euro via www.debuitenpoort.nl.