Paasbingo bij Senioren Actief Bemmel

BEMMEL - Woensdagmiddag 13 april liep de grote zaal van De Kinkel al snel vol met ruim vijftig deelnemers van allerlei activiteiten van de SAB. Waarom? De SAB had een paasbingo georganiseerd en dat was een uitgelezen kans om na al die beperkingen vanwege corona weer eens gezellig bij elkaar te komen voor'een potje bingo'. 

Na een lekker kopje koffie of thee met een heerlijke snee paasbrood, begon de pret. Geconcentreerd en vol aandacht werden de nummertjes weggestreept op de formulieren en al snel werd de eerste 'bingo' gescoord. Ondertussen was de paashaas in hoogsteigen persoon de zaal binnengewandeld en deelde links en rechts wat eitjes uit, hetgeen de sfeer bijzonder verhoogde. 

Nadat de drankjes op tafel verschenen waren, werden de aanwezigen nog verrast met een meezingerij. Met Misjà achter de piano en Geert met zijn accordeon konden de aanwezigen volop meezingen met een aantal liedjes van vroeger. Vocale ondersteuning leverden een aantal leden van het GaDoorKoor. Al snel deinde de zaal mee en regelmatig werd uit volle borst meegezongen.
Aan de reacties later te horen, waren de aanwezigen zeer te spreken over het programma van deze middag en de blije gezichten spraken boekdelen. Al met al een geslaagd initiatief van de SAB en zeker voor herhaling vatbaar.