Nooit te ver naar het Land van Maas en Waal

Algemeen

HUISSEN - Op zaterdag 30 april trekken de wandelaars van de Huissense wandelsportvereniging Nooit te Ver er weer op uit. Er wordt deelgenomen aan de Leeuwenmars in Boven-Leeuwen, die dit jaar voor de 59e maal wordt georganiseerd. 

Er wordt gestart vanaf het clubhuis van DSZ, gelegen aan de Trambaan 1. De wandeling voert door het prachtige Land van Maas en Waal, waar je kunt genieten van uitgestrekte polderlandschappen en vanaf de dijk zicht hebt op de Waal en het de overkant gelegen plaatsje Ochten.
Het is een gevarieerd gebied met prachtige natuur, romantische landerijen, vennen, bekoorlijke maar eenvoudige dijkhuizen en grote boerderijen. Organiserend wandelvereniging De Vrolijke Tippelaars heeft meer mooie parkoersen uitgezet over afstanden die variëren van 5 tot 40 km.

Vanuit Huissen wordt om half tien vertrokken vanaf hoek Bredestraat/Kampstuk. Voor ieder potentieel nieuw lid van onze vereniging is er de mogelijkheid om een keer gratis aan een dergelijke gezamenlijke groepsbustocht deel te nemen. Aanmelding hiervoor dient wel vóór donderdag 28 april te geschieden bij het secretariaat email: theo.knuiman@tele2.nl, 026 3252631.