Trekkers verzamelen op het kermisterrein. (foto: Johan Kuster)
Trekkers verzamelen op het kermisterrein. (foto: Johan Kuster) Foto: Johan Kuster

Bloesemtocht Angerse Oldtimer Club

Algemeen

ANGEREN - Op zondag 1 mei organiseert de Angerse Oldtimer Club de Bloesemtocht. Na de zeer geslaagde startrit op 3 april hebben we als club bijzonder veel zin in de Bloesemtocht te organiseren. 

De rit-uitzetters hebben weer bijzonder hun best gedaan om er een mooie tocht van te maken. Zondag 1 mei vanaf 9.30 uur kan men als deelnemer inschrijven bij het clubhuis De Letste Stuyver aan de Molenstraat 6 in Angeren. 

“Gerben en Danielle hebben de koffie klaar waar we van kunnen genieten. Tijden van voor corona herleven gelukkig, laat het zo blijven. Wilt u deelnemen aan de tocht en geen lid, kunt u zich gewoon aanmelden en meerijden. U kunt zich aanmelden tot en met donderdag 28 april telefonisch bij Piet van Gellecom 06 20292428 of via mail info@angerseoldtimerclub.nl.
Doe dit alstublieft op tijd om de organisatie op de pauze plaats en bij ons clubhuis goed en vlekkeloos te laten verlopen. Laten we er vanuit gaan dat het weer aan onze kant staat. Als publiek bent u ook van harte welkom. Uitgezwaaid worden is ook leuk voor de deelnemers.”