Jeugd-koningswedstrijd in het groene hart van Bemmel.
Jeugd-koningswedstrijd in het groene hart van Bemmel.

De Karper pakt flink uit voor de jeugdleden

Algemeen

LINGEWAARD - Met de eerste zonnige dagen achter de rug, is het voor de jeugd van hengelsportvereniging De Karper weer tijd om volop buiten te genieten aan de waterkant. Daarom heeft de jeugdcommissie van HSV de karper Bemmel / Haalderen, speciaal voor alle jeugdleden, veel leuke én leerzame cursussen en wedstrijden voor 2022.

“We starten op 3 mei met de koningswedstrijden, deze zijn georganiseerd voor de jeugdleden van 8 - 14 jaar. Tijdens deze koningswedstrijden strijden onze jeugdleden zes wedstrijden lang om koning te worden. De winnaar mag namens HSV De Karper strijden voor de grote beker en deelnemen aan de grote wedstrijd van de Betuwe combinatie.

Onze jeugdleden van 8 - 14 jaar mogen daarnaast ook meedoen aan de welbekende Pollycup (witviswedstrijd). Deze gezellige wedstrijd, die al jaren door Eetwinkel Polly wordt gesponsord, sluiten we geheel in stijl af met prijsuitreiking én een heerlijk frietje/ snack/ drankje van Eetwinkel Polly.

Daarnaast hebben we nog een primeur; voor onze jeugdleden van 12 - 17 jaar hebben wij speciale clinics georganiseerd. Tijdens deze clinics worden door een gastvisser en onze jeugdcommissie diverse visdisciplines uitgelegd. De clinics roofvissen, feedervissen en penvissen op karper staan voor 2022 in de planning. En speciaal voor beginnende karpervissers, hebben we onze jeugd-karperwedstrijden.”

Tot slot is er voor alle jeugdvissers aan het einde van het jaar een feestdag! “Kijk voor meer informatie op www.hsvdekarper.mijnhengelsportvereniging.nl. Wilt u een jeugdvergunning aanschaffen? Deze zijn te koop bij dierenspeciaalzaak De Bok in Bemmel.”