De jubilarissen.
De jubilarissen.

Dank-je-wel-avond bij tafeltje-dek-je Huissen

Algemeen

HUISSEN - Op donderdag 21 april was er een dank-je-wel-avond voor de vrijwilligers van de stichting Tafeltje-dek-je Huissen. Deze avond werd georganiseerd om de 65 vrijwilligers te bedanken, die dagelijks er voor zorgen dat zo’n tachtig bewoners van Huissen een maaltijd thuis geserveerd krijgen. Bewoners die nog steeds zelfstandig wonen, maar niet meer in staat zijn zelf te koken.

Vanwege corona was het de laatste twee jaren niet mogelijk om dit te organiseren, dus was de vreugde groot dat we dit weer gezamenlijk konden beleven.
Naast een lekker buffet bij restaurant De Hoeve, werden er ook jubilarissen in het zonnetje gezet. Bert Bouwmeister (12,5 jaar), Piet de Koning, Jo Polman en Diny Sluiter (allen 25 jaar), Diny Polman (30 jaar) en Ria Demon (35 jaar). Die laatste twee dames brachten in de beginjaren het eten nog met de fiets rond.

Ook werd van de gelegenheid gebruik gemaakt, om aan alle vrijwilligers het zeer verdiende ‘schouderklopspeldje’ uit te reiken. Dit speldje was mogelijk gemaakt door de gemeente Lingewaard/SWL en de Gentenarren en bedoeld voor alle vrijwilligers van de gemeente Lingewaard.

“Heeft u belangstelling om van deze leuke club deel te willen uitmaken en bewoners van Huissen langer de kans te geven zelfstandig te wonen, neem dan contact op met de coördinator van stichting Tafeltje-dek-je Huissen, Bert Bouwmeister (06 49546588 of via info@tafeltjedekjehuissen.nl)