Winnaars tijdens NK.
Winnaars tijdens NK. Foto: Mixed Moves

Succes op NK voor Mixed Moves

Algemeen

DOORNENBURG - Op zaterdag 16 en zondag 17 april hebben de dansers van Dansvereniging Mixed Moves uit Doornenburg met veel succes deelgenomen aan het Nederlands Kampioenschap Garde- en Showdanssport, dat gehouden werd in Sint-Anthonis.

Op zaterdag 16 april namen de minioren en junioren deel aan het NK. Er was een eerste plaats voor garde groep Feet Moves in de categorie Small Groups Junioren Garde. Ook in de categorie Junioren Show Open Klasse was er een eerste plaats voor de groep Mixed Trouble. In de categorie Show karakter Junioren danste de Junioren dansers zich met het thema “Wrong Destination”  zich naar een 3e plek. De groep Mixed Emotions behaalde een nette vierde plek.

Op zondag 17 april was het de beurt aan de Jeugd en Hoofdklasse groepen van Mixed Moves. In de categorie Small Groups Jeugd Garde behaalden Swing Moves een eerste plaats. De groep Mixed Feelings kwam uit in de categorie Show Jeugd Modern Vrije Klasse en behaalden een mooie tweede plaats. De groep Mixed Passion behaalde in de Show Modern Hoofdklasse Vrije Klasse een nette derde plaats. En als afsluiter mochten in de categorie Show Jeugd Karakter de dansers een eerste plaats ontvangen voor hun dans ‘The return of the Temple of Doom’.

Op maandag 9 en dinsdag 10 mei starten de dansers met het instuderen van de nieuwe dansen voor wedstrijdseizoen 2022-2023. Kinderen die interesse hebben om ook lekker te bewegen op muziek kunnen zich aanmelden voor de volgende leeftijdscategorieën: Minioren 4 tot en met 8 jaar, Junioren 9 tot en met 11 jaar, Jeugd 12 tot en met 16 jaar en Hoofdklasse 16 jaar en ouder. Aanmelden of meer informatie kan via mixedmoves@gmail.com.