Heisterkoor tijdens repetitie.
Heisterkoor tijdens repetitie. Foto: Theo Meurs

Heisterkoor zingt weer!

Algemeen

BEMMEL - Na een lange tijd van stilte door coronaperikelen zijn de repetities van het Heisterkoor uit Bemmel weer begonnen.  Alle leden, in totaal zo’n dertig, zijn daar erg enthousiast over en zingen dan ook uit volle borst mee.

Het Heisterkoor is een energiek en gezellig koor dat het plezier in zingen met elkaar deelt. Voordat corona zijn intrede deed zong het koor in het Openluchtmuseum te Arnhem, nam het deel aan het korenfestival Buiten Gewoon Zingen in Culemborg, was het te gast op de korenavond te Angeren en liet het in de maand december van zich horen in de Stevenskerk te Nijmegen.

Al vele jaren staat het Heisterkoor onder de bevlogen en inspirerende leiding van muziekdocent én dirigent Mathijs Dubbeldam. Het koor is nog op zoek naar een pianist(e).

Het repertoire is veelzijdig  en bestaat zowel uit licht klassieke als hedendaagse liederen die veelal vierstemmig ten gehore worden gebracht. Op dit moment is er voor alle stemmen (sopranen, alten, tenoren en bassen) nog voldoende plaats in het koor.

Geïnteresseerd? Neem dan contact op met Caroline Bremer (ctmbremer@gmail.com) of Carla Remijn (0481 425498) óf loop gewoon eens vrijblijvend binnen tijdens de wekelijkse repetitieavond op woensdag van 20.00 - 21.30 uur in De Kinkel aan de Van Ambestraat 2 te Bemmel.