Afbeelding

Uniek vrijheidsconcert in Grote Kerk Huissen Stad

Algemeen

HUISSEN - Dit jaar kan het! Twee jaar na 75 jaar na dato is het mogelijk het toen geplande Vrijheidsconcert ten gehore te brengen. Een uniek concert met drie solisten die ieder hun eigen successen hebben in de muziek.

De solisten Joke de Kruijf, Sjors van der Panne en Hanneke Engels brengen zeer afwisselende muziek ten gehore. Ze treden niet alleen als solist op, maar ook samen. Bij de afsluiting van het Vrijheidsconcert staan zelfs de drie solisten voor het orkest en zingen zij samen een mooi nummer van ABBA. 

Wat dit concert, naast drie solisten nog meer bijzonder maakt, is dat alle zang begeleid gaat worden door muziekvereniging Volharding Huissen. Door de mooie samenwerking belooft dit op 5 mei een zeer bijzonder en uniek concert te worden. Natuurlijk zal Volharding ook eigen muziek ten gehore brengen. Kortom, het is een hele drukke avond voor de musici. 

De laatste weken is er veel gerepeteerd. Ook de solisten zijn naar Huissen gekomen om te repeteren (zie hiervoor ook onze facebookpagina). Verrast u ons! Door in grote getale naar dit concert te komen. Dit eenmalige en zeer unieke concert is voor iedereen toegankelijk, waar u ook vandaan komt! Stinase, de organisator, nodigt graag iedereen uit dit concert bij te wonen. De toegang is gratis en in de pauze wordt u een kop koffie/thee aangeboden.

Het concert is in de Grote kerk Huissen Stad, Langekerkstraat 10. Zaal open: 19.30 uur; aanvang: 20.00 uur.