Het jaarlijks uitstapje van vrouwenvereniging Angeren

Algemeen

ANGEREN - Op 31 mei is het jaarlijks uitstapje van vrouwenvereniging Angeren en gelukkig mogen ze weer. Hieronder in het kort het programma.

9.00 uur vertrek dorpshuis We rijden richting Eibergen, waar we koffie krijgen met gebak. Daarna naar Altstatte waar ons een koffietafel wordt aangeboden, na even de beentjes gestrekt te hebben gaan we een leuke combi-rondrit maken door het ‘Koninkrijkje van Oldenkot en de smokkelroute’ met een gids die er leuk over kan vertellen. 

Daarna naar het gehuchtje Zwillbrock waar we een bezoek brengen aan het mooiste Barokkerkje van het Munsterland, als we uitgekeken zijn gaan we weer naar de bus. Die brengt ons dan weer naar Altstatte voor het diner. Om ongeveer 20.30 zijn we weer bij het dorpshuis.
De wijkleidsters komen bij jullie langs of jullie mee gaan. Introducees zijn van harte welkom. De sluitingsavond is verzet naar 28 juni en er is dan gelijk een korte jaarvergadering. Met een feestelijk tintje voor de jubilarissen en bovendien bestaat de vrouwenvereniging 65 jaar.