Woningeigenaar in Lingewaard?

Algemeen

LINGEWAARD - Het Energieloket Lingewaard ziet het aantal vragen bijna verdubbelen afgelopen maanden. Om deze vragen te helpen beantwoorden biedt het Energieloket gratis het EnergieBespaarAdvies aan, van Woningwaard. Dit advies geeft onafhankelijk advies op maat, bij het verduurzamen van de woning. 

Ruim 1.600 inwoners van Bemmel, Huissen en Doornenburg hebben een brief thuis ontvangen met uitleg en de uitnodiging. Via het online platform krijgen deelnemers een duidelijk stappenplan. Dit advies is berekend vanuit de bouwtekeningen van het huis, dus op maat. Daarna kunnen ze vragen beantwoorden over hun woning en woonwensen, waarmee het advies beter wordt. Deelnemers kunnen gesprekken met onze energiecoaches aanvragen of gratis en vrijblijvende offertes.

Om vragen te beantwoorden zijn de experts van Woningwaard aanwezig tijdens het inloopspreekuur van het Energieloket Lingewaard op vrijdag 22 april, van 14.00 uur tot 16.00 uur bij het Convent in Huissen. Daarnaast komen er ook nog twee webinars. De eerste is op 3 mei en gaat over het EnergieBespaarAdvies en isolatie / ventilatie. De tweede webinar is op 24 mei en zal gaan over het EnergieBespaarAdvies ook en aardgasvrij verwarmen. Houd de website van het Energieloket in de gaten voor alle informatie omtrent deze activiteiten.

“Wilt u ook weten hoe u uw woning kunt verduurzamen, kijk op de site woningwaard.nl/lingewaard of er voor uw woning ook een advies klaar staat. Bent u hierin geïnteresseerd en staat uw woningtype er niet tussen het lijstje? Meld u dan aan via info@woningwaard.nl. Mogelijk dat we uw woning ook beschikbaar kunnen maken.”