Afbeelding
Foto:

Linda van Rijn onthult hare ware identiteit

en Bruna Huissen was daarbij aanwezig!

HUISSEN - Jarenlang leidde Mariëtte Middelbeek een dubbelleven. Naast haar eigen boeken (21 stuks) heeft ze onder het pseudoniem Linda van Rijn nog 29 vakantiethrillers geschreven, waarvan er meer dan 2,5 miljoen verkocht zijn.

In 2018 hebben wij ons 25 jarig jubileum gevierd in De Buitenpoort met een Huissen boekenbal, daar waren onder andere Hugo Borst en Mariëtte Middelbeek aanwezig.

Voor die tijd heb ik (Martine Broekman) uitgeverij Marmer gebeld met de vraag: ”Het zou me erg leuk lijken als Linda van Rijn wil komen signeren op het boekenbal, maar dat ging helaas niet lukken want Linda van Rijn woont op Curaçao en heeft het heel druk kreeg ik als antwoord, maar we hebben wel een andere leuke schrijfster voor jullie 'Mariëtte Middelbeek', zij schrijft chicklits, jeugdthrillers, historische romans en thrillers en zij kan mooi haar verhaal vertellen voor een zaal.

Wij zijn erg vereerd dat we bij de onthulling van Linda van Rijn aanwezig mochten zijn als winkel. We hadden natuurlijk nooit verwacht dat we haar al eerder ontmoet hebben in ons mooie Huissen. We waren ook erg verbaasd tijdens de onthulling.

Linda van Rijn-fans opgelet, binnenkort komt Mariëtte (Linda van Rijn) naar Huissen om haar nieuwste thriller 'Ciao Bella' te signeren. De datum volgt binnenkort op onze Facebook/Instagrampagina.