Afbeelding

TC Bemmel WJ Finance Dubbeltoernooi 30+

Algemeen

BEMMEL – Na in 2019 voor het laatst het WJ Finance Dubbeltoernooi 30+ te hebben georganiseerd kunnen we nu zeggen dat het dit jaar weer als vanouds door gaat. Door de inmiddels, welbekende Covid maatregelen, hebben we dit helaas 2 jaar niet kunnen doen. Maar des te meer zin hebben we om hier weer een gezellige en sportieve week van te gaan maken! 

Het toernooi vindt plaats van maandag 13 tot en met zondag 19 juni. Je kunt je inschrijven in de categorieën 4 tot en met 8, via www.toernooi.nl. De inschrijving is geopend en sluit op maandag 6 juni. 

Hoewel het nog een aantal weken duurt, zijn de voorbereidingen voor het toernooi natuurlijk al in volle gang. “De vrijwilligers staan paraat, de sponsoren zijn geworven en/of hebben zich aangemeld; waarvoor onze hartelijke dank! Ook onze vertrouwde hoofdsponsor; WJ Finance is er dit jaar weer bij. Zonder sponsoren en vrijwilligers kunnen wij het toernooi niet organiseren.” 

Als het aan ons ligt wordt het weer een fantastisch toernooi waar sportiviteit en gezelligheid voorop staan. Iedere werkdag vanaf 18:30 uur zijn er leuke partijen te bewonderen vanaf ons gezellige terras en vanuit onze eigen clubhuis. De finalewedstrijden vinden plaats in het slotweekend. Schrijf je snel in of kom gezellig aanmoedigen; wij zien je graag bij het WJ Finance Dubbeltoernooi 30+! (https://www.tennisclubbemmel.nl).