Enthousiaste jeugdleden.
Enthousiaste jeugdleden. Foto: Kidang

Kidang volleybalscholentoernooi voor groep 6, 7 en 8

Algemeen

BEMMEL - Volleybalvereniging Kidang organiseert een scholentoernooi voor leerlingen van groep 6, 7 en 8 van de scholen in gemeente Lingewaard. Dit om te laten zien dat volleybal een geweldige sport is en de kinderen hiermee kennis te laten maken.

Op 5 juni, 1e Pinksterdag, vindt het toernooi plaats in sporthal De Bongerd in Bemmel van 10:00 tot ongeveer 15:00 uur. Om alvast de spelregels uit te leggen en te oefenen met het volleyballen organiseren we op 22 mei een oefentraining van 10:15 tot 12:00 uur.
Rondom het toernooi zijn er verschillende activiteiten te beleven, zo komt er een volleybalbus langs met hierin allemaal gave volleybalspellen. Waaronder een springkussen, een duikkussen en je kunt laten meten hoe hard je smasht.

Familie, vrienden en belangstellenden zijn uiteraard van harte welkom om te komen kijken naar het volleybaltoernooi, een spel te spelen bij de Volleybalbus of voor een gezellig drankje in de kantine.
Meld je nu aan! Vorm samen met je vrienden, vriendinnen of klasgenoten een team van minimaal vierpersonen. Per team mogen er één á twee spelers meedoen die al volleyballen bij een vereniging. Je mag natuurlijk ook meedoen met een team zonder volleybalervaring.

“Ben je enthousiast geworden? Stuur dan voor 15 mei een mail naar  scholentoernooikidang@hotmail.com. We zien je graag op 22 mei en 5 juni!”