Stichting Tafeltje Dekje zoekt vrijwilligers

Algemeen

BEMMEL - Tafeltje Dekje Bemmel bestaat 45 jaar en bezorgt al jaren maaltijden bij mensen in Bemmel, Haalderen en Ressen, die nog zelfstandig wonen en vanwege hoge leeftijd of lichamelijke beperkingen, psychische of sociale omstandigheden niet meer zelf kunnen zorgen voor een warme maaltijd. Meestal geldt dit voor een lange periode en na een ziekenhuisopname soms voor tijdelijk.

Momenteel is Tafeltje Dekje Bemmel op zoek naar nieuwe vrijwilligers, die zich maatschappelijk betrokken voelen en zich willen inzetten voor de medemens. Mocht u wat tijd beschikbaar hebben dan zou u naar keuze ingezet kunnen worden voor maaltijdbezorging, telefoonwacht, organisatie of planning.

“We werken met een leuk team vrijwilligers, en hebben zo nu en dan een gezamenlijke ontmoeting om ervaringen te delen. Mochten wij uw interesse gewekt hebben of iemand weten, die we zouden kunnen benaderen, dan kunt u voor verdere informatie over tijdbelasting, vergoedingen en dergelijke contact opnemen met de coördinator Carla van den Bosch via 06 20915972 of een mailtje sturen naar info@tafeltjedekjebemmel.nl.”

“Ook voor uw aanmelding kunt u deze contactgegevens gebruiken. Het is werk, dat voldoening geeft, we zien uw reactie dan ook met belangstelling tegemoet.”