Ledenvergadering Historische Kring Doornenburg met lezing van Michel Tonneijck

Algemeen

DOORNENBURG - Dinsdag 10 mei vindt de ledenvergadering van de  Historische Kring Doornenburg plaats in het Ontmoetingscentrum van Doornenburg.

De avond begint  om 19.00 uur met een korte ledenvergadering en na afloop van deze vergadering  rond 19.45 uur zal ir. Michel Tonneijck een lezing  geven over de ontwikkeling van waterveiligheid in Nederland, met speciale aandacht voor het Rivierengebied.
Michel Tonneijck is expert op het gebied van waterveiligheid, deltaplanning en waterkeringsconstructies bij Royal HaskoningDHV. Tussen 1991 en 2007 was hij werkzaam bij Rijkswaterstaat als specialist, adviseur en projectleider voor waterkeringen en rivierverruiming. Sinds 2012 werkt hij, vooral ook internationaal, in toekomstbestendige deltaplanning gericht op integraal waterbeheer in de context van economie, demografie en klimaatverandering. Tevens is Michel gastdocent aan de TU Delft.

Gezien de ontwikkelingen van de laatste jaren omtrent wateroverlast belooft het een interessante avond te worden. Iedereen is van harte uitgenodigd om deze lezing bij te wonen ook niet-leden.