Opening nieuwe beweegtuin Doornenburg

Algemeen

DOORNENBURG - Goed nieuws! Op zaterdag 14 mei wordt de nieuwe beweegtuin in Doornenburg geopend in samenwerking met Sportdorp Doornenburg, Werkgroep Doornenburg, de SOD, Ray’s Healthcamp en het Transferpunt Sport. Na een intensieve samenwerking, is deze gloednieuwe beweegtuin gerealiseerd. Daarom nodigen wij u uit voor een feestelijke opening van de beweegtuin.

Tijdens de opening en gedurende de dag worden er gratis (proef)lessen gegeven door Ray’s Healthcamp. Raymond is een professionele ‘functionele/bootcamp’ trainer en fysiotherapeut. Het doel van de beweegtuin is om de inwoners van Doornenburg en omgeving fit te maken, fit te houden en om sportieve activiteiten te verrichten op hun eigen gewenste tempo. Van 11:30 – 12:30 uur vindt de Senioren Fit Outdoor plaats. Op 14 mei kan men vrijblijvend deelnemen.

’s Middags zal de Kidz Fit Bootcamp plaatsvinden voor basisschoolkinderen opgedeeld in leeftijdsgroepen, waarbij groep 1, 2 en 3 van 13:00 tot 14:00 uur. Groep 4, 5 en 6 van 14:00 tot 15:00 en groep 7 en 8 van 15:00 tot 16:00 uur.

Voor deelname van de kinderen wordt gevraagd om je in te schrijven. Dit kan via www.sportdorpdoornenburg.nl onder het kopje ‘Sportdorpuurtje’.

“Komt u ook graag kennis maken met de beweegtuin? Dan zien we u graag op zaterdag 14 mei bij de opening van de beweegtuin! Mocht u niet geïnteresseerd zijn om mee te doen, bent u alsnog van harte welkom bij de feestelijke opening en om te genieten van het lekkere weer en de gezellige sfeer.”