Afbeelding
Foto:

Wendy Meyer behoort weer tot de top 3 schoonheidsspecialisten van Nederland

HUISSEN - Op zondagavond 24 april werden voor de twaalfde keer de Beauty Awards uitgereikt tijdens een spectaculaire gala-avond in NBC Nieuwegein. Wendy Meyer behoorde tot de laatste drie genomineerden en daarmee tot de top 3 van Midden/Oost Nederland. In ‘20/’21 behoorde ze tot de top 3 van Nederland.

De vakkundige jury verkoos Wendy Meyer de top 3, omdat zij onder de indruk was van onvoorwaardelijke inzet en manier waarop zij haar vak en ondernemerschap uitoefent. Het was een lang traject voor Wendy om uiteindelijk in de top 3 te belanden. Uit vele inzendingen die werden beoordeeld door een vakkundige jury werden diverse schoonheidsspecialisten en salons geselecteerd die een bezoek kregen van een mystery guest. Na de verschillende jurybijeenkomsten werden er drie genomineerden vastgesteld in de categorie schoonheidsspecialiste Midden/Oost nederland. De specialisten werden beoordeeld op communicatie en marketing, organisatie, bedrijfsvoering en ondernemerschap, en uiteraard vaktechniek. 

Vieren van de top 3

Om het succes met al haar klanten en haar team te vieren, organiseert ze op zaterdag 7 mei van 13.00 tot 16.00 uur een speciale Beauty Award-dag. "Iedereen is welkom om te delen in de feestvreugde. Ik ben mijn omgeving enorm dankbaar voor hun steun en enthousiasme, en dat wil ik met ze delen.”

Iedereen is van harte welkom om te komen proosten met een Prosecco en een hapje. Je krijgt ook een leuke goodiebag mee naar huis als dank. De winnares kan intussen niet wachten om nog verder te groeien met Perfect Skin & Beauty. “Ik wil zoveel mogelijk klanten blij maken en met een stralende huid weer midden in het leven laten staan. Daar doe ik het allemaal voor.”