Met een voldaan gevoel gaat de bus weer richting Huissen.
Met een voldaan gevoel gaat de bus weer richting Huissen. Foto: Trudy Stellaard

Wat hebben ze genoten...

Algemeen

HUISSEN - Er stond er een leuke busreis op het programma van de Zonnebloem afdeling Huissen. De weergoden kwamen vandaag weer uit Huissen, want het zonnetje gaf een grote glimlach aan deze dag. 

Een reis door de Betuwe, wat eigenlijk een bloesemtocht had moeten zijn. Helaas heeft het huidige klimaat roet in het eten gegooid en was door het warme weer wat we de afgelopen tijd hadden gehad, de bloesem uitgebloeid.
Het mocht de pret niet drukken want al het mooie groen van de bomen en struiken was ook fantastisch. Er werd gezellig gekeuveld in de bus en onderweg werd iedereen voorzien van een lekkere versnapering. De bestemming voor een heerlijke lunch was Landgoed Marienwaerdt in Beesd.
Daar aangekomen waren de tafels al gezellig gedekt en begonnen we met een lekker bakkie koffie of thee. Deze werd al snel opgevolgd door een heerlijke aspergesoep met diverse lekkere broodjes, veel soorten beleg, een kroket, ei met gebakken spek en werd er afgesloten met yoghurt met granola en vers fruit. Na deze heerlijke lunch werd er door de meeste nog een bezoekje gebracht aan de landwinkel om wat regionale producten of een kadootje te kopen. Met een voldaan gevoel keerde de bus weer richting Huissen.

Door een donatie van het Gerrit Jeurissen Fonds konden de kosten laag gehouden worden, waarvoor er dank werd uitgesproken. “Wilt u informatie over de Zonnebloem Huissen of wilt u ons een handje helpen als vrijwilliger, doe dan even een belletje naar 06 34399982.”