Afbeelding
Foto:

Last van een wespennest?

Bel TL Plaagdierbeheersing!

GENDT – Sinds dat Tom Leenders zijn eigen bedrijf TL Plaagdierbeheersing is gestart, weten de inwoners in Lingewaard en regio de hulp van Tom Leenders in te schakelen. Ook in deze maanden bij overlast van wespen! 

Of het nu gaat om overlast door mollen, muizen, ratten en andere knaagdieren, van vliegen, houtworm, boktor, bedwantsen of vlooien, met zijn ruime kennis en ervaring weet Tom tot passende en veelal afdoende oplossingen te komen. Bovendien geeft hij ter plekke duidelijke adviezen, zodat zoveel mogelijk herhaling kan worden voorkomen.

Deze periode gaat de aandacht vooral uit naar de overlast door wespen. Niet altijd kunnen we er zelf wat aan doen. Oké, we zorgen dat zoetigheden niet als lokmiddel op het terras uitnodigend worden neergezet. En we houden de plekken, waar wespen zich graag nestelen goed in de gaten om snel te kunnen ingrijpen. Toch gaat het niet altijd zoals we willen en worden we juist in deze periode geconfronteerd met zwermen wespen, die ons het leven zuur kunnen maken. Wat te doen? Heel eenvoudig: Tom Leenders van TL Plaagbeheersing bellen! In wespenbestrijding is Tom een echte specialist.

Wespenoverlast

Wespen zijn er in vele soorten en maten. Ze kunnen alle zorgen voor overlast. Hun nesten zitten op vaak niet-bereikbare plekken: in de schoorsteen, in de spouwmuur, onder de dakpannen... “Verwijderen en bestrijden is vakwerk. Zelf bijvoorbeeld gaten dichtspuiten met pur, werkt niet, want wespen vreten zich er weer uit”, aldus Tom Leenders.

TL Plaagdierbeheersing, 06 15183873; www.tlplaagdierbeheersing.nl; info@tlplaagdierbeheersing.nl.