(foto: H. Bruins)
(foto: H. Bruins) Foto: H. Bruins

Toernooi bij BC Gendt

GENDT - Woensdag 18 mei heeft Badminton Club Gendt het Familie-, vrienden- en kennissentoernooi gehouden in sporthal Walburgen in Gendt.

"Na twee jaar van uitstel in verband met de coronapandemie konden we eindelijk onze familie, vrienden en kennissen uitnodigen voor een avondje badmintonnen in Gendt. Hieraan werd in ruime mate gehoor gegeven. En dat resulteerde in een goed gevulde sporthal met veel partijen en waar met heel veel plezier onze mooie sport werd beoefend."

"Veel plezier en mooie partijen zien we vaker bij onze vereniging, maar een overvolle sporthal niet zo vaak. Graag nodigen we je dan ook uit om te komen badmintonnen in Gendt. Of je nu recreatief of competitie wilt spelen maakt niet uit, je bent altijd welkom om drie keer vrijblijvend te komen spelen. Rackets en shuttles zijn aanwezig.

Wij spelen dit seizoen nog tot en met 8 juni op de woensdagavond van 19.30 tot 22.30 uur in sporthal Walburgen aan de Nijmeegsestraat 65c in Gendt. Op 31 augustus begint het nieuwe seizoen 2022-2023."

Voor meer informatie kan eenieder contact opnemen met het secretariaat: Ilse van der Westen, 06 13155190 of info@bcgendt.nl.