Tuintjesverkoop tijdens Koningsdag 2021. Kinderen van De Korf 19 hadden een eigen tafeltje buiten gezet.
Tuintjesverkoop tijdens Koningsdag 2021. Kinderen van De Korf 19 hadden een eigen tafeltje buiten gezet. Foto: Nienke Teunissen

Tuintjesverkoop in Bemmel

Algemeen

BEMMEL - Zondag 19 juni doen we iets leuks in Bemmel! Na het kleine succes van vorig jaar op Koningsdag, bleef er vraag na een tuintjes verkoop. Daarom gewoon nog een keer, zomaar om het kan.

Wat is de bedoeling? Zet 19 juni tussen 10.00 en 15.00 uur je tuin of oprit vol met leuke tweedehands koopwaar, versier je tuin gezellig en laat mensen lekker snuffelen op zoek naar leuke koopjes. Misschien zijn er kinderen die iets bij willen verdienen door bijvoorbeeld muziek te maken of door andere creativiteiten te vertonen. Zie het maar als een mini rommelmarkt of mini braderie op eigen terrein.

Om deze dag tot een groot succes te maken zijn we nog op zoek naar deelnemers. Deelname is gratis en aanmelden kan door een whattsapp bericht te sturen naar Nienke op nummer 06 24657626 met daarin uw naam, adres en emailadres.

Voor meer informatie is de Facebookpagina ‘Tuintjes verkoop Bemmel’ te bezoeken of contact op te nemen met bovenstaand nummer.