SLK Lingewaard op podium Floriade Expo Almere.
SLK Lingewaard op podium Floriade Expo Almere. Foto: René Bolscher

Smartlappenkoor Lingewaard iets voor jou?

Algemeen

LINGEWAARD - Smartlappenkoor Lingewaard is een hechte en gemoedelijke zanggroep. Mede door het gevarieerde en moderne repertoire zijn ze door de jaren heen verworden tot een gezellige meezingclub. Na de coronapandemie (en intensieve repetities) was het eerste dagje uit met optredens naar de Floriade Expo in Almere. De eerstvolgende optredens verzorgen zij, op verzoek van AH-Elst (Gelderland), tijdens de Nederlandse kampioenschappen Straatmuzikanten in Elst op 18 juni.

Het eerder afgeblazen landelijk populaire Korenfestival ‘Bemmel Zingt’, zal alsnog in bescheiden vorm georganiseerd worden op 10 juli. Die dag zullen in het centrum op twee podiums tien koren Bemmel laten zingen. Daarnaast staan weer diverse andere optredens op stapel zoals bij KBO Bemmel-Doornenburg en instellingen als verpleeghuizen.

Festivals en dergelijke zijn vrolijke feestelijke dagen, terwijl een optreden in verpleeghuizen veel voldoening oplevert. Zoals ook dit koor bewijst is zingen gezond; het maakt je blij en houdt je jong! Zij repeteren elke donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de grote zaal van cultureel centrum De Kinkel.
Het wekelijks avondje zingen met gezellige pauzes en een eventuele ‘after-sing vergroot ook nog eens je sociale omgeving. Een verrijking dus. Wil je dit eens ervaren? Meld je dan hiervoor geheel vrijblijvend aan op: info@slk-lingewaard.nl. Kijk ook eens op hun site: slk-lingewaard.nl en concludeer: Die gezellige meezingclub Smartlappenkoor Lingewaard is wat voor mij!