Een door de kids gebouwde hut.
Een door de kids gebouwde hut.

Thema Kinderdorp Bemmel bekend

Algemeen

BEMMEL - In de herfstvakantie zal van dinsdag 25 tot en met vrijdag 28 oktober het Kinderdorp in Bemmel georganiseerd worden op het grasveld naast De Veldschuur aan de dijk. 

“Natuurlijk lukt het organiseren van het kinderdorp niet zonder jullie als deelnemers en de hulp van al jullie ouders en andere fanatieke vrijwilligers, dus blok de herfstvakantie in jullie agenda’s en kom naar Kinderdorp Bemmel voor een gezellige en actieve herfstvakantie!

Voor het thema van Kinderdorp Bemmel 2022 hebben we ons laten inspireren door jullie allemaal, wij hebben gekozen voor het thema superhelden. We gaan hutten bouwen en organiseren leuke workshops om jullie superhelden skills te ervaren, een fancy fair en een feestavond voor iedereen die wil komen.

Voor kinderen uit groep 7 en 8 hebben we een avondspel, een filmavond met een overnachting. Direct na de zomervakantie zal de inschrijving weer van start gaan en zullen we via de basisscholen onze digitale flyer verspreiden. 

U kunt ook onze website in de gaten houden voor meer informatie: www.kinderdorpbemmel.nl. Daarnaast hopen wij jullie te kunnen begroeten tijdens de avondvierdaagse deze week, waar wij op onze vertrouwde stek op donderdagavond een kleine traktatie voor jullie verzorgen.
Tot slot nog even de vermelding dat de Coop in Bemmel de opbrengst van de statiegeldactie in juni schenkt aan ons Kinderdorp. Wilt u ons steunen, lever daar uw lege flessen in.”