Dweilorkest De Deurdweilers op de Zwarte Cross.
Dweilorkest De Deurdweilers op de Zwarte Cross. Foto: De Deurdweilers

De Deurdweilers neemt je mee naar de Zwarte Cross!

Algemeen

BEMMEL - Het Angerse dweilorkest heeft zich al jaren gevestigd in de top 3 van de Bemmelse Dweildag. Daar zijn ze erg blij mee en ook dit jaar zijn ze weer van de partij om weer om een felbegeerd plekje op het dweilpodium te strijden.

De Deurdweilers brengt dit jaar de Zwarte Cross sfeer letterlijk naar het dweilterrein van Bemmel met muziek, show en spektakel. Met een flinke draai aan het rad kan het publiek de setlist van deze enthousiaste muzikanten beïnvloeden. “Bestel Mar” komt voorbij in verschillende stijlen. Denk aan Reggae, Dance, Tiroler en Funk. Ook zullen bekende hits als Brommers Kieken, Paradise by the Dashboardlights over de pleinen in Bemmel schallen. Halleluja, de fameuze Gospelkerk van de Zwarte Cross wordt ook niet vergeten. Swingend en gezegend zullen ze de kerk verlaten naar het Rock ’n Roll circus met klassieker en Sweet Child o’ Mine.

In de aanloop naar de Dweildag hebben de muzikanten al flink geoefend. Op vrijdag begint het feest voor de Deurdweilers al op de dweilcamping. Daar begint de voorpret samen met andere orkesten. De Deurdweilers heeft haar eigen Megatent al opgebouwd. Na twee jaar geen Bemmelse Dweildag te kunnen vieren hebben de leden enorm veel zin in het dweilweekend. “Neem je kinderen, vrienden mee en vergeet vooral Tante Rikie niet en kom naar de spetterende show van de Deurdweilers met het Zwarte Cross thema. 12 juni: Podium A om 12:30. Kijk voor meer info en het speelschema op Deurdweilers.nl.”