Afbeelding

Belly en Baby Beurs in Arnhem

ARNHEM - Zaterdag 11 juni is de Belly en Baby Beurs in Arnhem. Organisatoren Linda Vriesen en Elly klein Brink kunnen niet wachten. Linda, die ook zwangerschapsfotograaf is: "We zijn ontzettend blij dat de beurs dit jaar door kan gaan en hopen veel zwangeren en net bevallen ouders te ontvangen. Ook oma's (to be) zijn van harte welkom om gezellig te komen shoppen.”

Elly, die onder andere babykleding aanbiedt, vervolgt: “Online winkelen is makkelijk, maar het nadeel is dat je de producten niet kan zien, voelen en ervaren en op de beurs kan dat wel. Er staan ruim dertig standhouders en dat is handig, want je vindt alles op één plek, dichtbij parkeren en gratis toegang.”

Een kleine greep uit het aanbod dat er te vinden is: babykleding en accessoires, wiegen, bevallingsbaden, fotografen, 3d-buikbeeldjes, geboortekaartjes, draagconsulenten, verloskundigenpraktijken, kraamzorgorganisaties, babyspa en nog veel meer. Locatie: De Buitenplaats, Marasingel 19 Arnhem, telefoon (06) 16499173, www.bellybabybeurs.nl.