Volleybalvereniging Xanthos zoekt leden!

ZETTEN - Volleybalvereniging Xanthos is er voor alle leeftijden en biedt volleybaltrainingen aan voor iedereen vanaf zes jaar. Xanthos is een leuke, gezellige en kleine volleybalvereniging in Zetten. 

"We hebben diverse heren-, dames- en jeugdteams. We zijn op zoek naar zowel senioren als jeugdspelers. De jeugd van Xanthos traint op de donderdag tussen 17:15 en 19:45 uur. En de senioren tussen 19:30 en 22:15 uur. We hebben vier heren- en twee damesteams. 

De heren senioren spelen van 3e klasse niveau tot en met 3e divisie niveau. De dames senioren spelen 3e klasse en 1e klasse. Voor alle niveau’s zijn wij op zoek naar nieuwe spelers. Kijken of het je bevalt? Leuk, je mag liefst vier keer een proefles meetrainen. Ben je nieuwsgierig geworden en lijkt het je wat om bij een leuke en vooral gezellige volleybalvereniging te komen spelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!!

Stuur een e-mail naar het onderstaande e-mailadres. Zo kunnen wij samen met jou op zoek naar het passende team. Iedereen is van harte welkom! Locatie: De Wanmolen, Schweitzerpark 2 in Zetten. Aanmelden: tc@xanthosvolleybal.nl.