Bedevaart naar Kevelaer

Algemeen

HUISSEN - Op donderdag 11 augustus vindt na twee jaar weer bedevaart naar Kevelaer plaats. “Graag willen we weer een harmonieorkest samenstellen, dat zal bestaan uit leden van diverse verenigingen en andere muzikale liefhebbers.”

“We doen een extra oproep voor klarinettisten, en saxofonisten om zich op te geven, want bij deze groepen hebben we meestal een tekort en dat is jammer. Dit geldt ook voor de bespelers van de dwarsfluit en de hoorn en bas. Iedereen is van harte welkom.”

De repetities worden gehouden op maandag 1 augustus en maandag 8 augustus in het Gemeenschapshuis in Huissen -Zand. De repetities beginnen om 19.30 uur.

Het programma is ook dit jaar weer gevarieerd. Voor elk wat wils. Naast de gebruikelijke kerkelijke stukken zijn er ook wat moderne nummers opgenomen. Dit afgewisseld met leuke marsen.
Tussen de tijden van muzikale medewerking door is er voldoende gelegenheid eens een kijkje in dit gezellige plaatsje te nemen.

Het is een leuke bezigheid, tevens heb je als muzikant een stukje opvulling in de vakantie periode. Op het einde van dag zal een klein concert gegeven worden op het gezellige kerkplein nabij de basiliek.
Voor informatie kunt u terecht bij Theo Jansen 026 3252172 (jansweiss@me.com).