Dagtocht SWOG Senioren voor iedereen

Algemeen

GENDT - Op woensdag 7 september staat er voor de deelnemers aan de SWOG Senioren (oude OVG) een bus dagtocht op het programma.

De animo voor deze dagtocht is dermate groot, dat er ‘n tweede bus moet worden ingezet. In deze bus zijn nog plaatsen vrij, zodat ook deelnemers aan andere SWOG-activiteiten deze dagtocht mee kunnen maken. Ook als je geen SWOG deelnemer bent kun je aan deze dagtocht deelnemen. 

Het programma van deze dag ziet er als volgt uit: Vanaf 10.00 uur is er in Providentia twee keer koffie met heerlijke vlaai. Rond 11.00 uur vertrekt men naar Woudenberg waar een uitgebreide koffietafel met kroket wordt geserveerd. Via ‘n toeristische route rijden we vervolgens naar Garderen waar je op eigen gelegenheid het Zandsculpturenfestijn kunt bezoeken. 

Het thema van het Zandsculpturenfestein is dit jaar ‘De Vaderlandse geschiedenis’. Je staat oog in oog met de hunebedbouwers, de Germanen en Romeinen en je bent onder andere getuige hoe via de Hanzestadsteden handel werd gedreven.
Ook een wandeling door de prachtige beeldentuin is zeker aan te bevelen. Op het terrein zijn voldoende rustpunten. Voor ‘n drankje kun je eventueel naar de naastgelegen lunchroom.

Rond 17.00 uur zijn we weer terug in Gendt en kun je in Providentia gaan genieten van ‘n prima warm en koud buffet inclusief’n aperitiefje vooraf en koffie als afsluiting. De kosten voor deze dagtocht zijn 65 euro.
Infobrief en aanmeldingsformulier zijn aan te vragen via 06 12156738. Ook voor meer info kan men met dit nummer contact opnemen. Aanmelden kan tot uiterlijk 15 juni.