Winnaars derde ronde.
Winnaars derde ronde. Foto: Henny van Gogh

Bridgeclub Doublet Bemmel

Algemeen

BEMMEL - Ook dit jaar heeft corona de nodige impact gehad op het bridgeseizoen. Er werd niet alleen in de zaal gebridged, maar vanwege de lockdown ook op Stepbridge. De competitie is inmiddels afgesloten met een gezellige slotdrive die gewonnen werd door Joke en Ab met een score van 70,31 procent.

In de derde ronde legden Marian en Steef beslag op de eerste plaats met 58,33 procent. Aangezien zij de trofee al eerder hadden gewonnen ging deze naar het paar met de op één na hoogste score. Tweede plaats was voor Corry en Wim met 54,02 procent gevolgd door Erik en Jaap met 53,58 procent.

De op één na hoogste score was voor Sjoukje en Annemarie, 57,91 procent en zij ontvingen de trofee met waardebonnen van de Huismeesters te Bemmel. Tweede werden Theo en Els met 55,27 procent gevolgd door Felice en Elly met 54,99 procent. Zij starten in de A-lijn.

De bridgeclubs in Lingewaard organiseren in de maanden juli en augustus weer een zomercompetitie om de liefhebbers in de gelegenheid te stellen ook dan te bridgen.

“Lid worden van Doublet? Bel of e-mail ons secretariaat: Annemarie Ariëns, e-mail secretariaat.doublet@gmail.com, of bezoek onze website: http://www.nbbclubsites.nl/club/15030.”