De pumptrack in Doornenburg. (foto: Kirsten Verspui)
De pumptrack in Doornenburg. (foto: Kirsten Verspui) Foto: Kirsten Verspui

Opening pumptrack Doornenburg

Algemeen

DOORNENBURG - Op zaterdag 11 juni is het zo ver: de opening van de pumptrack in Doornenburg.  Om 10:30 uur is iedereen van harte welkom in de speeltuin op de van Heekstraat 30 in Doornenburg. Hier kan iedereen genieten van een gave show van Waalhalla. 

Waalhalla gaat de show vóór de opening doen. Dit om te laten zien wat er allemaal mogelijk is. Naast Waalhalla zijn er nog andere leuke activiteiten en lekkernijen. Wijs ambachtelijk ijs komt met heerlijke ijsjes en Goodfood Ellen zal iedereen voorzien van lekkere hapjes en drankjes. Daarnaast is DJ Sam aanwezig die de activiteiten muzikaal zal ondersteunen (dit allemaal geheel gratis).

Uiteraard zal de pumptrack na de opening vrij gegeven worden zodat iedereen hier gebruik van kan maken. Al met al wordt het een topdag!
Deze pumptrack is gerealiseerd door Bas de Ridder en Jeroen Janssen. In samenwerking met speeltuinvereniging De Doornenburg en de Gemeente Lingewaard. Daarnaast hebben diverse stichtingen en (veelal lokale) ondernemers een financiële bijdrage gedaan, zodat de realisatie van de pumptrack werkelijkheid is geworden.