Afbeelding
Foto:

Blessure – Preventie – Prestatie

in de wielersport

ANGEREN - Nederland fietsland. Fietsen is een gezonde activiteit welke je natuurlijk zo fit als mogelijk en pijnvrij wilt beleven. Langdurig repeterend de pedalen in een verkeerde zithouding rondtrappen kan leiden tot overbelastings-klachten in je hele lijf. Om zo gezond mogelijk te fietsen en blessures te voorkomen kun je vanaf nu terecht bij Fysiotherapie M van der Ploeg.

Fietsprestaties komen voort uit training en zorg voor je lijf. Om jouw optimale fietsprestaties te bereiken is het van belang de juiste kracht- en core-training te doen en je lenigheid te onderhouden, net zoals jij je fiets onderhoudt. Zoek je inspiratie of feedback?

Mandy Beumer, onder andere werkzaam als: 'bondstrainer en sportfysiotherapeut mountainbike KNWU' en als 'Soigneur - sportfysiotherapeut Bart Brentjens Mountainbike Racing Team', komt het team Fysiotherapie M van der Ploeg versterken! 

Mandy haar specialiteiten zijn: Bikefitter voor positionering op uw fiets: Racefiets, MTB, Cyclecrosser, Triatlon en Toerfietser; Analyse sport specifieke klachten van het racefietsen en MTB-en; Advies kracht-, core- en conditietraining in relatie tot de fietssport.
Jaren van ervaring en scholing maakt haar een topspecialist in Nederland als bikefitter en fysiek trainer en kan u daardoor helpen prettiger en beter te fietsen.

“Op naar een betere fietservaring!”

Heeft u klachten van uw houding of gewrichten vóór, tijdens en/of ná het fietsen? Dan is een bikefit sessie iets voor u! Interesse in fietsgerelateerde fysieke training voor uw eigen fietsprestaties en daarmee preventie van blessures? Een afspraak is zo gemaakt! Voor meer informatie: neem contact op met Fysiotherapie M van der Ploeg: Www.fysiotherapievanderploeg.nl info@mvanderploeg.nlFysiotherapie M van der Ploeg “Beter in bewegen”.