Sher en 'haar' mannen. (eigen foto)
Sher en 'haar' mannen. (eigen foto) Foto: eigen foto

Non stop-muziek bij De Buitenpoort

tijdens Back to the Music

HUISSEN - Zondag 3 juli vanaf 13.15 uur zal er  non stop-muziek zijn met afwisselend de Whateverband en met Sher. De Whateverband speelt vooral bekende rock- en popcovers en door de gevarieerde bezetting met onder andere toetsen en saxofoon kunnen ze hierin flink variëren en een vol geluid creëren. 

Hierbij mag de leadzang van Anouk Derksen niet onvermeld blijven. Van Rolling Stones, Herman Brood, BB King, U2, Small Faces, Them, Robert Palmer, Black Crowes tot De Dijk, Amy Winehouse, Anouk, Ilse de Lange en Doobie Brothers. De Whateverband speelt het.

En dan Sher. Sher en haar mannen Wouter en Pelle, zetten meestal elk optreden op z’n kop. Wouter kennen we natuurlijk als drummer van de voormalige band RBF en ook van de Local Heroes, die al jaren festival UTMW in Huissen afsluiten.
Het repertoire van Sher bestaat uit meer dan 1500 liedjes. Er is bij elke show ruimte voor jouw wekelijkse lading aan feel-good momenten, meezingers, muzikale odes en natuurlijk bier. Laat je betoveren door de gezellige maar zeer professionele formatie. De gevaarlijk, charmante, naamgeefster en goedlachse frontvrouw Sher Kareman zal er alles aan doen om er een onvergetelijke middag van te maken en ervaar vooral zelf waarom dit al jaren de meest geboekte muzikanten van de Zomerfeesten zijn. Ja, want kom je met de zomerfeesten in Nijmegen bij Dollars dan kun je hen zien zitten boven de massa uit. Meezingen, meedansen en meedrinken is niet optioneel, het is verplicht!