Zo gezellig is het altijd bij Back to the Music in Huissen! (foto: Foto Van Eimeren)
Zo gezellig is het altijd bij Back to the Music in Huissen! (foto: Foto Van Eimeren) Foto: Foto Van Eimeren

Back to The Music zondag van poort tot poort in Huissen

Supergezellig met overal livemuziek!

HUISSEN – Komende zondagmiddag 3 juli wordt het genieten in het centrum van Huissen. Door het hele centrum spelen bands van allerlei pluimage tijdens het evenement ‘Back tot the Music’. Aangeboden door de ondernemersvereniging en de horeca. Eén groot gratis openluchtmuziekfestijn, verspreid over het centrum, dat niemand mag missen. Wat kunnen we deze middag verwachten?

Op Odeon, het cultuur- en muziekpodium op de Markt, speelt Flashback een thuiswedstrijd. De coverband staat voor aanstekelijke meerstemmigheid, stevige rocksolo’s, prachtige ballads, dansbare muziek uit de jaren zestig, zeventig en tachtig

Op het Museumplein bij Het Moment en Bar Lekker horen en zien we Deltarock. Met voornamelijk gitaarrock die 'staat als een huis', met ook aandacht voor pop, blues en zelfs gevoelige ballads gaat Deltarock niet uit de weg! 

The Berkley Brothers treedt op bij Big Fish aan de Vicariestraat. Dit sfeervolle mobiele trio put uit een rijk arsenaal aan muzikale stijlen. De vrolijke broers jongleren met muzikale overgangen van jazzy swing naar vrolijke pop tot aan ronkende Rock 'n Roll en Disco. 

Borrelzz-Gastrobar aan de Vierakkerstraat heeft aloude bekenden uit Huissen gecontracteerd: Jangle. Deze laat het publiek genieten met muziek uit de jaren 80/90 tot heden op een geheel eigen stijl. Nummers van Bløf, De Dijk, Simple Minds, tot Golden Earring en U2 passeren de revue.

’t Huessenaartje krijgt de band Mad Lee op bezoek. Ieder nummer is een meezinger en/ of meespringer. Deze 4-koppige band heeft het in z’n mars om de straat compleet op z’n kop te zetten. 

En ken je Remco Bourgouin? Bekend van TV Oranje als allround zanger van de muziek van de jaren 50, tot en met de Hollandse meezingers van dit moment. Hij zingt zo laag als Lee Towers en zo hoog als Roy Orbison en Gene Pitney. Kom kijken bij café De Kater.

Bij De Buitenpoort brengen Sher en haar mannen Wouter en Pelle het publiek in extase. De gevaarlijk charmante en goedlachse frontvrouw Sher zal er alles aan doen om Back tot he Music weer onvergetelijk te maken. Kom meezingen, meedansen en meedrinken. Het is niet optioneel, het is verplicht!