Zonnebloemgasten Doornenburg. (foto: Geert Burgers)
Zonnebloemgasten Doornenburg. (foto: Geert Burgers) Foto: Geert Burgers

Kersenmiddag Zonnebloem

DOORNENBURG - Het was weer als van ouds genieten voor de Zonnebloemgasten uit Doornenburg.Twee jaar moeten wachten om er weer een gezellige kersenmiddag van te maken en dat is dan ook gelukt.

Het is fijn dat het weer kan. De laatste twee jaar waren  de kersen bij de gasten thuis gebracht, wat natuurlijk een fijne oplossing was. 

Eerst werden de gasten verrast met koffie en heerlijke kersen cake. Het gezelligheidskoor Ons verzetje was uitgenodigd om deze kersenmiddag muzikaal op te vrolijken. Onder het genot van een hapje en een drankje werd er met volle borst meegezongen. En er werd een poging gewaagd te dansen. Er stonden heerlijke kersen op tafel; dat was genieten. De vrijwilligers hebben zelf een stukje voorgedragen en gezongen in het dialect. De Zonnebloemgasten kregen tekst op een blaadje en konden gezellig meezingen.
Na een gezellige gevulde middag gingen de gasten met een blijde lach en kersen naar huis om thuis nog na te smullen. Ook de vrijwilligers waren tevreden en blij dat het weer kon.