Repetitie in De Kinkel.
Repetitie in De Kinkel. Foto: Ron van Wieringen

Teejaater Pan popelt om weer te spelen

Algemeen

BEMMEL - In oktober van dit jaar hoopt Teejaater Pan uit Bemmel eindelijk weer op de planken te staan. Met de nodige onderbrekingen is er bijna drie jaar gerepeteerd en de spelers popelen om blijspel Hooikoorts aan het publiek te laten zien. Daarom kunt u nu alvast uw kaartjes bestellen.

In Hooikoorts maakt de toeschouwer kennis met de tamelijk egocentrische familie Lust en hun ogenschijnlijk normale gasten. Wat voor deze gasten een aangenaam en wellicht romantisch weekend zou moeten worden, ontaardt in een verwarrend samenzijn. Vormen de Lusten een hecht gezin of hebben zij allen een eigen agenda?

De theatrale dialogen tussen de vrouw des huizes Judith Lust, een actrice in ruste, haar dochter Femma en zoon Simon worden door de genodigden met grote verbazing gadegeslagen. Echtgenoot en vader Walter lijkt zich vooral bezig te houden met de voltooiing van zijn nieuwste roman.

Als de amoureuze ontwikkelingen tussen de Lusten en hun gasten een bijzondere wending nemen, zal ook het publiek zich afvragen: ”Is dit een spel?”

Zoals u gewend bent van Teejaater PAN, zetten de spelers onder leiding van regisseur Joop Geurtjens hun tanden in dit stuk van de Engelse schrijver Noël Coward.

Wilt u alvast een kaartje kopen? De online kaartverkoop op www.teejaaterpan.nl is begonnen. Speeldata: 14, 15, 21 en 22 oktober in cultureel centrum De Kinkel BemmelAanvang: 20.00 uur. Kaartjes kosten 12,50 euro.