Afbeelding

Picknick voor de Zonnebloemgasten in Angeren

Algemeen

ANGEREN - Op zaterdag 9 juli kon de Zonnebloem afdeling Angeren na twee jaar eindelijk weer de picknick voor haar gasten organiseren.

“Onze vaste stek was niet meer beschikbaar, maar ditmaal waren we welkom in de tuin van de familie Boeijen, waar we dankbaar gebruik van hebben gemaakt. Zoals al velen jaren op rij waren de weergoden ons goed gezind en hadden we een zonnige dag.

Onder het genot van een kopje koffie of thee met cake, gebakken door een van de vrijwilligers, kon er bijgepraat worden. Maar natuurlijk mocht het borreltje ook niet ontbreken.
Voor de lunch was Sjaak Janssen bereid om riefkoek en - voor degene die geen riefkoek lusten - pannenkoeken met appel, spek of kaas te bakken. En inderdaad ….. het ging erin als ‘koek’.
Als toetje mochten we weer rekenen op firma De Beijer uit Doornenburg die onze gasten trakteerde op een beker aardbeien met slagroom.

Al met al een zeer geslaagde picknick, mede dankzij de inzet van de familie Boeijen, Sjaak Jansen en alle vrijwilligers.  

Zo’n activiteit wordt mede mogelijk gemaakt door onder andere de opbrengst van de Zonnebloemloterij. Van de loten die in Angeren worden verkocht komt 1,50 euro ten goede aan de afdeling.  

Dit kwartaal – van 1 juli tot en met 30 september – mag de Zonnebloem afdeling Angeren gebruik maken van de statiegeldactie. Als u bij Coop in Angeren het statiegeld doneert aan de Zonnebloem, door op de gele knop te drukken, dan verdubbelt de Coop het bedrag. Mede door deze opbrengsten kunnen we de gasten van de afdeling Angeren een fijne middag bezorgen.”