De Koffieochtend in de Zandse Kerk in vakantiesfeer. (foto: Conny Giesen)
De Koffieochtend in de Zandse Kerk in vakantiesfeer. (foto: Conny Giesen) Foto: Conny Giesen

Een zomerse koffieochtend

in de Zandse Kerk Huissen

HUISSEN - Op de koffieochtend van woensdag 29 juni van Stichting de Zandse Kerk heerste er een vakantiestemming, want er waren parasols, een tent, een luchtbed en een opblaaszwembadje opgesteld. Een hangmat en emmertjes met schepjes maakten het geheel compleet. 

Met de lichtspot erop gericht leek het net of de zon scheen. Ook op onze lcd-schermen waren er leuke vakantiefoto's te zien. De gastvrouwen wilden voor de bezoekers het vakantiegevoel dichterbij halen en gezien de enthousiaste reacties is dit gelukt.

De volgende koffieochtend in de Zandse Kerk is op woensdag 27 juli. De inloop is vanaf 10.00 uur en om 10.30 uur starten we met koffieschenken. De kosten zijn drie euro per persoon voor meerdere kopjes koffie met een lekkere koek. Er is deze ochtend een leuke verrassing voor de gasten.

Iedereen is van harte welkom, jong of oud dat maakt niet uit. Wie mensen wil ontmoeten en lekker wil bijkletsen met oude bekenden is in de Zandse Kerk op de juiste plaats. “Tot ziens op woensdag 27 juli.” Voor contact met de werkgroep Koffieochtenden mail naar info@zandsekerk.nl.