Afbeelding
Foto:

Fysio Lingewaard en Fysiotherapie De Loods:

Een vernieuwende start in Medisch Centrum Houtakker

BEMMEL - 1 juni 2022 was het zover. De officiële overname van Fysiotherapie De Loods door Fysio Lingewaard werd een feit. Michiel Zeydner en zijn vrouw Vera hebben een mooie praktijk opgebouwd en Fysio Lingewaard neemt die graag over. Een nieuwe fase voor Fysio Lingewaard is daarmee begonnen. Een fase die in het teken staat van nauwe samenwerking tussen de (gespecialiseerde) collega’s fysiotherapie van beide praktijken. Maar dat niet alleen!

Ook het duurzaam ontworpen gloednieuwe pand, het Medisch Centrum Houtakker aan de Karstraat 22, opent veel aanvullende mogelijkheden. Medici, paramedici en andere hulpverleners kunnen zo via korte lijnen met elkaar samenwerken. Dit met persoonlijke aandacht en gebundelde expertise. Kortom: een win-winsituatie waarvan met name de patiënt zeker een voordeel zal hebben. Uiteraard blijven ook de al bestaande samenwerkingsvormen met hulpverleners buiten het pand volop van kracht.

De praktijkstructuur met meerdere locaties van Fysio Lingewaard is met het Medisch Centrum Houtakker dus verder uitgebreid. De andere locaties bevinden zich in Doornenburg, Bemmel Laco en in Huissen.

Daarnaast heeft de leidinggevende structuur van Fysio Lingewaard een verandering ondergaan. Deze bestaat sinds kort uit een maatschapsvorm van mede-eigenaars. Namelijk Herman Vetsuypens, Koen van de Sant en Han Tijshen. Koen zal de leiding van locatie De Houtakker op zich nemen. Samen met hun collega-fysiotherapeuten willen Herman, Koen en Han innoverend werken aan goede zorg. Dat betekent goede en resultaatgerichte hulpverlening waarbij de diversiteit aan specialismen meer mogelijkheden biedt tot een “volledige zorg”.

Binnen het Medisch Centrum en op hun andere locaties wil Fysio Lingewaard meebouwen aan een goede toekomst voor patiënthulpverlening in de gemeente Lingewaard. De praktijkhouders verheugen zich erop u dit (na)jaar tijdens een feestelijke opening te mogen verwelkomen.
Wilt u meer weten over Fysio Lingewaard? Ga dan naar www.Fysio-lingewaard.nl.