Het Midwinterdiner. (foto: Clemens Hendriksen)
Het Midwinterdiner. (foto: Clemens Hendriksen) Foto: Clemens Hendriksen

Rotary High Tea

in de Theaterkerk Bemmel

BEMMEL - Rotary Lingewaard nodigt alleenstaanden van 65+ in de gemeente Lingewaard uit voor een gezellige high tea. Deze vindt plaats op zondagmiddag 11 september in de Theaterkerk van Bemmel. De bijeenkomst is van 15.00 – 18.00 uur.

"Voorheen organiseerden wij een Midwinterdiner. Nu gaan we samen aan tafel om in een ongedwongen sfeer nieuwe contacten op te doen tijdens een High Tea. Hapjes en drankjes, gezellige gesprekken, een muzikaal intermezzo en een ontspannen sfeer zijn de hoofd-ingrediënten van deze middag.

De High Tea wordt mogelijk gemaakt door opbrengsten van de Rotary-actie 'Tientje voor Taal', sponsoring door de Theaterkerk en een bijdrage van Rotary Nederland.

Er is ruimte voor maximaal honderd deelnemers. Mochten er meer aanmeldingen zijn, dan wordt er gestreefd naar zoveel mogelijk nieuwe gezichten bij de toedeling van de plaatsen.

Wilt u aanschuiven? Geeft u zich dan op voor 1 september door een email te sturen naar hightearotary@gmail.com. U ontvangt dan een bevestigingsmail voor aanmelding. Rond 5 september ontvangt u de bevestiging van uw deelname. Uiteraard houden wij rekening met de  eventuele dan geldende coronamaatregelen zodat iedereen veilig aan een gezellige middag kan deelnemen."