Afbeelding
Foto:

Expositie en kerkdienst Gendt

GENDT - Nog twee zondagen is het kerkje in Gendt ’s middags geopend van 14.00 -17.00 uur. Op 7 en 14 augustus exposeert Tanja ten Wolde uit Huissen haar mooie kunstwerken. Tanja, die jarenlang als strafrecht advocaat heeft gewerkt en daarnaast in haar vrije tijd nog creatief bezig was, heeft een carrière switch gemaakt en zich nu volledig toegelegd op de kunst. 

Ze noemt zich vooral illustrator en illustreert ook boeken. Je kunt lang en aandachtig naar haar kunstwerken kijken, want er valt steeds iets nieuws in te ontdekken. Tanja zal ook zelf aanwezig zijn om uitleg te geven van haar werk. Het is een soort kunst, die nog niet eerder in ons kerkje te zien is geweest.

Voorafgaand is er op zondag 7 augustus ’s morgens om 10.00 uur ook een kerkdienst. In de dienst gaat Ds. Hermen Kroesbergen voor. Hij is predikant in de gemeente Heumen en al vaker in Gendt voorgegaan. De eerste collecte is deze keer voor de eigen diaconie van de kerk. Want ook onze diaconie krijgt verzoeken om hulp, die we graag willen honoreren. De tweede collecte is voor het in stand houden van onze kerk en voor de kosten van het kerkenwerk.
Na de dienst drinken we samen koffie of thee en voor de kinderen is er limonade. Ook dan is er gelegenheid om de expositie te bekijken.