Afbeelding
Foto:

Actie: tijd voor een échte summer-body

HUISSEN - Je eet gezond, maar blijft aankomen op dezelfde plekken. Sporten lijkt niet genoeg te werken. En nóg vervelender: je binnenkant van je benen schuren tegen elkaar aan. Dan maar geen rokje. Eigenlijk durf je daar toch al niet in rond te lopen. Het is frustrerend als je je laatste vetrolletjes maar niet weg krijgt. 

Bij Perfect Skin & Beauty doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat jij lekker in je vel zit. Een summer body, gezonde leefstijl en een stralende huid is gemakkelijker dan je denkt. Deze drie behandelingen zijn perfect om je vetrolletjes te verminderen en een gezonde huid te realiseren. En met een tijdelijke actie op de cryolipolyse behandelingen bij Perfect Skin & Beauty heb je al helemaal geen excuus meer om je bezoek uit te stellen! 

Wat doet cryolipolyse? 

Simpel uitgelegd betekent cryolipolyse het bevriezen – en daarmee vernietigen – van vetcellen met een speciale huidpen. Vaak zie je na een eerste behandeling al resultaat. Met onze Body-wizard Duo cryolipolyse behandeling kunnen we tot 20% van het aantal vetcellen verminderen. Let op: het beste resultaat heb je na twee tot vier maanden en is alleen blijvend in combinatie met een gezonde leefstijl. Het voordeel van deze manier van vetverlies is dat er geen oneffenheden van de huid achterblijven, je geen hersteltijd nodig hebt en je na de eerste behandeling al vetverlies kunt meten. 

Linfopress & Zionic 

Last van pijn in je benen en spataderen? Vetrolletjes op je buik en rug? De Linfopress verbetert de bloedcirculatie door een samentrekkende lichaamsmassage, met als resultaat een ontspanning van je spieren en stimulatie van de afvoer van je afvalstoffen. Het is een fijne, ontspannen behandeling. Je huid wordt strakker en vermindert in omtrek. De Zionic helpt je vervolgens om van je cellulitis af te komen. De behandeling werkt zowel op de huid als op het bloedvatenstelsel als op de spieren. Daardoor zijn resultaten sneller zichtbaar dan bij andere standaardbehandelingen. De Linfopress en Zionic sluiten perfect op elkaar aan en kunnen gecombineerd worden met de cryolipolyse. 

Zomeractie 

Normaal gesproken kost een cryolipolyse-plaatsing 175 euro, nu slechts 125 euro bij één of twee plaatsingen, of zelfs 98 euro bij drie of vier plaatsingen. Geldig bij minimaal drie behandelingen en betaling in één keer. Het programma moet binnen zes maanden zijn voldaan. Nieuwsgierig geworden? Kijk voor www.perfectskinenbeauty.nl voor alle informatie. Maar je mag ook bellen voor een gratis adviesgesprek: 026 7853800. Tijd om weer zelfverzekerd in een rokje buiten te lopen!