Aftrap cultureel seizoen op de Uit in Bemmel Markt

Algemeen

BEMMEL - Op zaterdag 3 september zal het centrum van Bemmel helemaal in het teken staan van  de Uit in Bemmel Markt, de aftrap van het culturele seizoen! Samen met verschillende partijen hebben we een mooi programma gemaakt voor de dag waar iedereen aan zijn trekken komt.

Loopt door het centrum van Bemmel en bekijk de 27 etalages die gevuld zijn met 1 meter kunstwerken van de lokale basisscholen. Zij hebben samen met een kunstenaar en de Open Academie (Clink! Vanaf september 2022) kunstwerken gemaakt die te zien zullen zijn. Op de Markt in Bemmel vind je allerlei kraampjes gevuld met cultureel aanbod uit Lingewaard. Daarnaast zijn de terrassen open  voor een hapje en een drankje. Er zijn op de Markt twee podia waar gedurende de dag verschillende optredens te zien zullen zijn van theater en dans tot koren en muziek.

In de Theaterkerk is er werk te zien van zestien lokale kunstenaars. Dat hangt en staat in de verschillende zalen van de kerk. Verder zullen er nog optredens zijn in de kerk, onder andere een muziektry-out. In de avond wordt de dag afgesloten met een ‘sta’-concert in de Theaterkerk van ‘Men in Black’. Dit concert is gratis toegankelijk.
Voor het programma en meer informatie kijk op: www.cultuurinlingewaard.nl/nieuws.